Inspiration – föreläsningar och seminarier

susan_lecturesFoto: Emily Norton

Susan Bolgar är en flitigt anlitad föreläsare och moderator. Ett bra sätt att starta ett kulturellt samarbete är att bjuda sig själv och sin personal på en inspirarerande föreläsning.

Visst lönar det sig!
Idag erbjuder kulturella samarbeten en mängd vinster för företaget, från varumärkesarbete till hälsoeffekter för personalen. På vilka sätt är det bäst att samarbeta med kulturlivet? Hur fungerar sponsring praktiskt och känslomässigt? Seminariet ger en överblick över området, visar goda exempel och förser deltagarna med praktiska råd och checklistor.

Att bygga värde
Ett seminarium riktat till bygg- och fastighetsbranschen. Hur arbetar man medvetet med kultursatsningar för att öka ett områdes attraktivitet och synlighet i media? Vad betyder det för värdeutvecklingen på fastigheter i området om platsen får status som kulturellt intressant? Kultur – en väg till att ladda slitna kvarter med ny energi?

Goda exempel
Det finns många exempel på samarbeten som skapat stora värden för både företag, offentliga aktörer och för kulturen. Kulturstrategi Konsult AB kan guida till best practice och presentera företrädare för de företag och kulturorganisationer som lyckats i sina satsningar. En inspirationsföreläsning som ger energi.